Powering change: kwaliteit en veiligheid voorop

Geleid door innovatiekracht en gedragen door meer dan 20 jaar onderzoek op het vlak van energieopwekking, -integratie en –opslag. Hybrid is onderdeel van Betta Batteries Group, de innovatieve ontwikkelaars achter de Lead Crystal® technologie. Deze technologie werd ontwikkeld als oplossing voor de groeiende markt voor hernieuwbare energie en opslag.

Iedere Hybrid is ontwikkeld met een Lead Crystal® batterij. In combinatie met de vooruitstrevende techniek van de hybride omvormer, zijn we ervan overtuigd dat het Hybrid system een superieure prestatie levert en daarnaast veiliger is dan andere systemen in de markt.

De Hybrid systemen worden geproduceerd in lijn met internationale standaarden zoals TÜV, CE, SAA, UL, MCS, ROHS, SABS en de omvormer certificaten voor VDE, SAA, EN50438, G83, G59, C10/11. Het systeem is geheel veilig in huis te gebruiken. Hybrid spant zich in om bij te dragen aan de meest groen mogelijke toekomst. Daarom biedt Hybrid de meest vooruitstrevende, betrouwbare, veilige en kost efficiënte serie van energieopslag. Bovendien gemaakt van gerecycled, en voor bijna 100% te recyclen materialen. Kortom systemen die ontwikkeld zijn om te voldoen aan de groeiende, wereldwijde duurzame energiebehoefte.

0